Dynalogic bouwt nóg een nieuw distributiecentrum; nu in Amsterdam • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic bouwt nóg een nieuw distributiecentrum; nu in Amsterdam


Dynalogic laat opnieuw een nieuw distributiecentrum bouwen. Het nieuwe warehouse komt in Amsterdam.

Dynalogic, dat medio januari nog de nieuw dc in Bleiswijk aankondigde, is nog niet klaar met bouwen. Er komt een nieuw warehouse bij in Amsterdam.

Eerste paal

De last mile specialist ontwikkelt in samenwerking met WDP een volledig nieuw ‘built to suit’ distributiecentrum in de hoofdstad. Vanochtend werd de bouw officieel afgetrapt door Dynalogic en WDP met een ‘eerste paal moment’ op locatie in Amsterdam.

Locatie distributiecentrum

Het dc komt vlakbij het knooppunt A5 en A10. Op de brownfieldlocatie aan de Hornweg wordt herontwikkeld tot een ‘build to suit distributiecentrum’ van circa 14.000m2. Het wordt een van de multi netwerk depots van Dynalogic, waarmee zij zowel het 1-mans als 2-mans netwerk kunnen bedienen.

Stephan van Mulken, ceo DynaGroup: “De centrale ligging en de mogelijkheden die dit terrein biedt zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor deze locatie. Deze past perfect in onze visie voor de toekomst en helpt ons de komende jaren duurzaam verder te kunnen groeien en te kunnen blijven innoveren.”

Duurzaam warehouse

Het gebouw wordt volledig gasloos opgeleverd en beschikt verder over alle noodzakelijke TAPA voorschriften. Daarnaast zal het dak worden voorzien van zonnepanelen. In het ontwerp van DENC is rekening gehouden met de nodige flexibiliteit en groei voor de toekomst. Het nieuwe distributiecentrum zal eind Q4 van 2022 in gebruik genomen worden en op termijn de bestaande locatie in Woerden vervangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven