40.500 vierkante meter, 2.000 banen: XPO wint opdracht voor ASOS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

40.500 vierkante meter, 2.000 banen: XPO wint opdracht voor ASOS

Bron: XPO

XPO Logistics heeft een nieuwe grote opdracht binnengehaald. De logistiek dienstverlener is door ASOS aangewezen om de logistiek te gaan verzorgen vanuit het nieuwe fulfilmentcentrum in Lichfield, Staffordshire. 

Het distributiecentrum van 40.500 vierkante meter wordt waarschijnlijk in augustus 2021 in gebruik genomen en moet de komende 3 jaar ongeveer 2.000 nieuwe banen opleveren. 

8 jaar samenwerking

XPO en ASOS zijn geen onbekenden van elkaar. Ze werken al acht jaar met elkaar samen en meteen is ook het langetermijncontract voor het dc in Barnsley, South Yorkshire, verlengd. 

“Deze twee nieuwe overeenkomsten met ASOS zijn een bewijs van de toewijding van ons team en de baanbrekende expertise die we de afgelopen acht jaar in de vestiging in Barnsley hebben laten zien. We staan te popelen om onze knowhow toe te passen op onze derde ASOS-vestiging met de start van de activiteiten in Lichfield”, aldus Gavin Williams van XPO Logistis. 

Basis voor verdere groei

Ook Mark Holland, chief operating officer bij de online fashion retailer, is blij met de deal: “In de afgelopen acht jaar heeft het XPO-team bewezen een uitstekende partner voor ons te zijn, dus we zijn erg blij dat we de reikwijdte van de rol van XPO kunnen uitbreiden terwijl we de basis leggen voor onze toekomstige groei in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven