Verpakkingsspecialist Quadient wordt Sparck Technologies • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Verpakkingsspecialist Quadient wordt Sparck Technologies


Verpakkingsspecialist Quadient (voorheen Neopost winnaar Logistica Award) gaat verder onder de naam Sparck Technologoies. De naamsverandering volgt op de overname van Quadient door de investeringsmaatschappij Standard Investment.

In de logistieke sector is Quadient bekend om zijn verpakkingsoplossingen CVP Everest en CVP Impack. De machines zijn volgens eigen zeggen in dertien landen actief, waaronder in Zwitserland bij Deindeal.com.

Hoofdkantoor blijft in Drachten

Als Sparck Technologies zal het geautomatiseerde verpakkingsbedrijf verpakkingsoplossingen blijven leveren aan klanten over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Sparck Technologies is gevestigd in Drachten, Nederland, waar R&D, engineeringdiensten, marketing- en verkoopactiviteiten zijn gevestigd. Het bedrijf bedient markten in Europa, de V.S. en het V.K.

Wereldwijde expansie gepland

De nieuwe eigenaren zijn van plan de wereldwijde uitrol van geavanceerde verpakkingssystemen te versnellen, met de nadruk op de Europese en Noord-Amerikaanse markten. Standard Investment bezit meerdere bedrijven verspreid over vier landen met in totaal zo’n 4.500 medewerkers en een omzet van meer dan € 1 miljard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven