Ga naar hoofdinhoud

Motrac breidt directie uit: De Groot krijgt versterking van duo


Motrac heeft zijn managementteam uitgebreid met Henk van Keulen en Maarten Vaandrager. Sinds maart 2020 was Geurt de Groot, na het vertrek van Anthony Trienekens, nog maar de enige managing director bij de logistiek totaalaanbieder. 

Door de versterking binnen het MT, op zowel sales- als service gebied, kan Motrac met de premium Linde hef- en magazijntruckoplossingen nog beter inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt, aldus Motrac in een persbericht.

Bekende naam in de branche

Henk van Keulen startte 1 juni jl. als Director Service & Parts bij Motrac en is daarmee eindverantwoordelijke voor de gehele service organisatie. Van Keulen is een ervaren manager en een bekende naam in de branche van interne logistieke oplossingen. 

Ervaren binnen Motrac

Maarten Vaandrager is al bijna negen jaar werkzaam bij Motrac en kent de organisatie op zijn duimpje. Gestart als Key Accountmanager is hij doorgegroeid tot Manager Sales & Key Accounts. Sinds 1 juli maakt Vaandrager als sales director deel uit van het MT. 

Oplossingen op maat 

“Motrac is al jaren als onafhankelijk Linde-distributeur markleider op het gebied van heftrucks”, zegt Geurt de Groot. “Daarnaast groeien we hard, met name in warehousing. De logistieke markt is daarbij volop in beweging en dat geldt ook voor ons. De komende jaren zetten we flink in op verdere ondersteuning bij productiviteit, automatisering, het bieden van unieke energie-oplossingen en veiligheid in het magazijn. Dat doen we steeds vaker door letterlijk klantoplossingenop maat t te bieden waarbij we streven naar een excellente dienstverlening. Natuurlijk gecombineerd met de laatste innovaties van Linde Material Handling”. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven