TGW breidt portfolio uit met robots • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

TGW breidt portfolio uit met robots


TGW breidt Door haar expertise in robotica uit. Het oostenrijkse bedrijf gaat nauw samenwerken met Safelog en presenteert de “Quba”.

Robotica heeft de toekomst. Reden voor TGW, dat het geautomatiseerde dc van TVH uitbreidt, samen te werken met Safelog, producent en aanbieder van autonomous mobile robots (AMR) en AGV’s.

Samenwerking TGW Safelog

Safelog en TGW hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst ondertekend om hun nauwe samenwerking te bevorderen. Door de deal profiteren klanten van TGW van schaalbare automatisering, hoge beschikbaarheid en korte projecttijden.

Harald Schröpf, ceo TGW Logistics Group: “Mobiele robots zijn een sleuteltechnologie voor krachtige, flexibele en toekomstbestendige intralogistiek. Door ons assortiment op het gebied van onbemande transportsystemen uit te breiden, biedt TGW nu een volledig pakket aan hoogwaardige deur-tot-deur oplossingen die ook naadloos in bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd, zowel op software als op mechatronisch niveau.”

Engelbert Strauss

Werkkledingspecialist Engelbert Strauss werkt in zijn nieuwe, geautomatiseerde warehouse met mobiele robots: 26 Quba-robots zorgen voor het autonome transport van bakken naar de retourwerkstations daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven