Mijlpaal voor Swisslog: 300 Autostore projecten wereldwijd • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mijlpaal voor Swisslog: 300 Autostore projecten wereldwijd


Een mijlpaal voor Swisslog. De system integrator heeft wereldwijd 300 Autostore projecten gedaan.

2022 is een mijlpaaljaar voor Swisslog, de leverancier van geautomatiseerde intralogistieke technologieën, heeft 300 AutoStore-projecten (onder meer het gerobotiseerde dc van Active Ants in Willebroek red.) in meer dan 26 landen over de hele wereld op zijn naam staan.

7 miljoen opslagbakken

Ruim 7 miljoen opslagbakken, 10.000 robots verdeeld over 300 Autostore projecten. Dat zijn de cijfers die horen bij het Autostore jubileumpje van Swisslog. Toepassingen variëren van micro-fulfilmentcentra tot op zichzelf staande projecten en grotere, volledig geïntegreerde oplossingen.

Markus Kirchhoff, Head of Business Unit AutoStore Europe bij Swisslog: “We bevinden ons in een unieke positie om bedrijven te helpen hun geautomatiseerde magazijnactiviteiten te transformeren met alles van eenvoudige stand-alone AutoStore-projecten tot enkele van de grootste en meest complexe installaties. De vraag naar deze technologie is zo sterk dat we tegen juni 2022 verwachten dat onze sitebasis zal zijn uitgebreid van 300 tot 350 projecten.”

Swisslog breidt AutoStore-systeem uit bij Arvato

Naast de case bij Active Ants in Willebroek, is Arvato een andere bekende klant van Swisslog die voor Autostore koos. AutoStore wordt ingezet om de e-commerce orderverwerking voor Rituals Cosmetics Enterprise toekomstbestendig te maken.

De eerste fase werd in 2019 geïnstalleerd met een raster van maximaal 36.000 bakken, 36 robots, zes pickstations en twee inkomende stations. Een tweede fase met 65 extra robots en nog zes pickstations werd vervroegd vanwege de stijgende vraag naar e-commerce tijdens de pandemie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven