Ga naar hoofdinhoud

SVT Robotics en Kardex Solutions bundelen krachten voor pick-and-pack


SVT Robotics, leverancier van robotsoftware en Kardex Solutions, leverancier van intralogistieke oplossingen hebben een strategisch partnerschap aangekondigd.

Steeds meer bedrijven trekken samen op op het gebied van robotica. Ook Kardex en VT Robotics. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van Kardex Solutions nu eenvoudig AutoStore-systemen implementeren en integreren met extra automatiseringstechnologie door gebruik te maken van de kracht van het SVT Robotics SOFTBOT®-platform.

Door deze samenwerking kunnen klanten van Kardex Solutions snel een AutoStore-systeem en Kardex Control Center integreren en implementeren met andere magazijnfuncties, zoals een WMS.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

“Agility is een van de grootste voordelen die bedrijven kunnen benutten. Als het op automatisering aankomt, is het absoluut noodzakelijk dat bedrijven snel supply chain-technologieën kunnen implementeren en deze opnieuw kunnen configureren om aan hun veranderende behoeften te voldoen”, aldus A.K. Schultz, CEO van SVT Robotics. “We zijn verheugd om samen te werken met Kardex Solutions om hun klanten een eenvoudige en effectieve methode te bieden voor snelle acceptatie van automatisering.”

“Door Kardex Control Center te koppelen aan het SOFTBOT-platform, kunnen we onze klanten een echte ‘eenvoudige knop’-benadering van automatisering bieden”, aldus Mitch Hayes, President van Kardex Solutions. “Wat we hebben gedaan, is de complexiteit rond magazijnautomatisering wegnemen door een pad te creëren voor AutoStore-systemen om eenvoudig te integreren met technologieën die veel voorkomen in distributiecentra. We zijn er trots op dat we deze complete oplossing aan onze klanten kunnen bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven