Ga naar hoofdinhoud

Stow Robotics en Phononic bundelen krachten


Stow Robotics, de magazijnautomatiseringstak van de stow Group en Phononic, koeltechnologie expert kondigen een strategische alliantie aan voor het leveren van cold chain fulfillment-oplossingen voor de detailhandel in levensmiddelen in Noord-Amerika en Europa.

Door de automatiseringsexpertise van Stow Robotics, dat vorig jaar iFollow inlijfde, te combineren met de duurzame koeltechnologie van Phononic, werken de twee bedrijven samen aan het ontwerpen, ontwikkelen en opschalen van oplossingen voor cold chain fulfillment, met name voor geautomatiseerde verwerkingscentra voor kruidenierswaren. Centraal in de samenwerking staat de De e.Scala shuttle van Stow.

Voordelen

De strategische alliantie biedt de markt volgens beide partijen revolutionaire voordelen: diepvriesartikelen kunnen in hetzelfde systeem worden opgeslagen naast niet-gekoelde en gekoelde producten en er is flexibiliteit wanneer de verhouding tussen temperatuurgecontroleerde en niet-gekoelde SKU’s verandert.

Bovendien kunnen gemengde bestellingen in één enkele stap worden uitgevoerd, waardoor consolidatie niet meer nodig is. De e.Scala shuttles leveren zowel temperatuur gecontroleerde artikelen als omgevingsartikelen in elke gewenste volgorde aan het pickstation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven