Schuurman Schoenen rust warehouse uit met cobots van Magazino • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Schuurman Schoenen rust warehouse uit met cobots van Magazino


Schuurman Schoenen gaat orders picken met mens én robots. Het warehouse in Neede wordt uitgerust met Toru robots van de Duitse  robotspecialist Magazino.

De Toru, dezelfde robots die bij Fiege in Ibberbühren worden gebruikt, gaan binnenkort ook rondrijden in Neede. Schuurman Schoenen gaat zijn warehouse uitrusten met de cobots.

Flexibiliteit door robots

De continue groei in e-commerce en kleinere batchgroottes vragen om automatiseringsoplossingen die flexibel kunnen worden aangepast en opgeschaald. Reden voor de schoenenretailer te kiezen voor robotisering van Magazino, het bedrijf waar Jungheinrich ook een aandeel in heeft.

Zie ook
Output cobot aanpassen? handhaaf de veiligheid 

De mobiele picking robot Toru werkt autonoom met behulp van 3D camera technologie, tal van sensoren en kan 24/7 opereren. Hij kan ook gemakkelijk worden geïmplementeerd in inkomende en uitgaande processen. g

Arjan Schuurman, ceo Schuurman Schoenen zegt: “Met de Magazino robotoplossing TORU hebben we een flexibele oplossing gevonden om onze groei en dienstverlening in de komende jaren veilig te stellen in een zeer concurrerende markt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven