Ga naar hoofdinhoud

Robots helpen handje in Belgisch dc vol crèmes en geurtjes   


System integrator Inther Group gaat het dc van beautygigant Estée Lauder in België uitrusten met geavanceerde, robotgestuurde picktechnologie.

Estée Lauder en Inther Group werken al vele jaren samen op het gebied van intralogistieke oplossingen. In het dc in het Belgische Oevel heeft dit er nu toe geleid dat aan het eind van het jaar wordt gestart met de implementatie van de GRIPP, de Gantry Robotic Intelligent Piece Picker.

Na een zeer intensieve testperiode zal deze Robot Piece Picker aan de intralogistieke oplossing op deze locatie worden toegevoegd waarmee Estée Lauder een verdere stap in automatisering zet. De robot wordt geïntegreerd in de pick-activiteiten om zo de capaciteit en snelheid voor e-commerce te vergroten en tegelijk handarbeid te verminderen.

GRIPP is een volautomatische, compacte picking technologie die tot wel 1200 stuks per uur kan verwerken. Naast het volautomatische picken, is de machine ontwikkeld met als doel om zowel de snelheid als de productiviteit van het picken te verhogen. Samen met het 24/7 beschikbaar hebben van deze technologie resulteert dit in een “enorme toename” in de capaciteit, stelt Inther Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven