Ga naar hoofdinhoud

Locus Robotics zet vol in op Europese markt


Locus Robotics, producent van autonome mobiele robots maakt serieus werk van Europa. Het Amerikaanse robotbedrijf heeft een Europees hoofdkantoor geopend in Amsterdam.

Locus Robotics, producent van autonome mobiele robots (AMR) voor fulfilment magazijnen heeft dinsdag haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam in gebruik genomen. In Nederland rijden de robots al rond. Ceva Logistics, overgenomen door CMACGM,  nam in 2020 als eerste bedrijf de robots in gebruik in zijn dc in Oud Gastel.

Groeimarkt Europa

De nieuwe faciliteit zal zijn bestaande klantenbestand in Europa en het VK ondersteunen en nieuwe kansen ontwikkelen binnen de snelgroeiende Europese magazijnfulfilment- en distributiesegmenten, aldus de robotproducent.

Personeel

Rick Faulk, ceo van Locus Robotics: “De keuze voor Amsterdam geeft ons een centrale locatie die ideaal is om ons klantenbestand te bedienen en geeft ons ook toegang tot een dynamische en diverse kweekvijver van talent om van te rekruteren.”

De nieuwe vestiging zal ook de bekroonde autonome mobiele robotoplossing van het bedrijf voor de Europese markt samenstellen en onderhouden, wat zorgt voor snellere uitrol, beheer en ondersteunende diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven