Ga naar hoofdinhoud

Elektronicaspecialist kiest voor Autostore


Van Egmond Groep  investeert in zijn interne logistiek. De elektronicaspecialist uit Doetinchem kiest voor Autostore.

Betere leveringen, minder verpakkingsmateriaal en meer voorraad. Dat zijn de belangrijkste redenen voor van Egmond Groep om te kiezen voor robotisering en specifiek Autostore, wat fietsgroothandel Kruitbosch eerder ook al deed.

Autostore vergroot voorraad

De elektronicaspecialist uit Doetinchem investeert in smart warehousing vanwege sterke groei de afgelopen jaren. Geert Laseur, algemeen directeur Van Egmond Groep: “We zitten sinds 2014 in het huidige pand aan de Expeditieweg in Doetinchem. Met de implementatie van AutoStore kunnen we 80% van ons aanbod aan producten kwijt en creëren we ruimte om ons aanbod uit te breiden en te verdiepen.”

Personeel

Andere voordeel is dat Van Egmond minder afhankelijk isvan personeel, niet onbelangrijk in een tijd van arbeidskrapte. De mensen kunnen vervolgens op andere plekken in de organisatie terecht waar ze meer toegevoegde waarde hebben is het idee van Laseur.

“Daarnaast zal het proces sneller gaan en is het minder foutgevoelig. Een andere mooie ontwikkeling is het reduceren van verpakkingsmateriaal waarin de producten naar de klant gaan.” Swisslog heeft het systeem geïmplementeerd dat recent volledig operationeel is.

Foto: Egmond Groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven