Ga naar hoofdinhoud

Nu in de WT Podcast: Lars Heemskerk (18) en zijn slimme brillen


Hij is achttien jaar oud, studeert Bedrijfskundige Informatica aan Hogeschool NOVI en begint nu al naam te maken in de logistiek. 

In de nieuwste aflevering van de WT PODCAST het verhaal van Lars Heemskerk uit Rijnsburg. Hij richtte in september 2020 zijn bedrijfje Augmex op en ontwikkelde een totaaloplossing voor het implementeren van smart glasses en augmented reality in logistieke processen. 

Met deze slimme brillen (de hardware is afkomstig van de Glass Enterprise Edition 2 van Google), kunnen bedrijven onder meer het aantal pickfouten verminderen en de productiviteit verhogen. De brillen worden al gebruikt door Heemskerk Flowers, een groothandel in bloemen en planten, en inmiddels begint de interesse van logistiek dienstverleners ook op gang te komen.

In de WT PODCAST vertelt Lars je alles over hoe hij al op jonge leeftijd verslingerd raakte aan ICT, hoe hij Google na twintig mailtjes overtuigde om Augmex te erkennen als Google Glass Provider en hoe hij zijn baan weet te combineren met zijn studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven