Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Nieuwe webshop voor Toyota


Toyota Material Handling heeft onlangs haar geheel vernieuwde online winkel geopend. De online shop bevat een ruim productaanbod aan BT Lifter handpalletwagens, BT Levio elektrische pallettrucks en BT Staxio stapelaars en een korte termijn huurvloot met daarin o.a. de Toyota Traigo elektrische heftrucks, Toyota Tonero LPG en diesel heftrucks en de BT Reflex reachtruck-serie.

De nieuwe webwinkel shop.toyota-forklifts.nl heeft, naast een nieuwe herkenbare uitstraling, een sterk verbeterde zoek- en filterfunctie. Hiermee lukt het om eenvoudig en snel de juiste palletwagen of truck te vinden en te bestellen. De webshop biedt praktische tips & video’s en via de chatfunctie is het mogelijk om overdag vragen te stellen. De webshop is geschikt voor verschillende platformen waardoor bezoekers op tablet en mobiel de shop ook optimaal kunnen gebruiken.

Wim Vos, commercieel directeur Toyota Material Handling Nederland, stelt dat Toyota Material Handling met deze nieuwe webshop een volgende professionele stap in de online verkoop zet. “Uiteraard hoort ons online aanbod aan producten, diensten en services bij de kwaliteit die Toyota Material Handling nastreeft. We weten dat veel gebruikers zich online informeren voorafgaand aan het aankoopproces. Daarom is het belangrijk voor ons om de klantervaring en het gebruikersgemak te verbeteren, zowel voor onze bestaande klanten, maar natuurlijk ook om nieuwe klanten te bereiken op een efficiënte manier.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven