Ga naar hoofdinhoud

Van Duuren haalt douanespecialist binnen


Van Duuren gaat een strategische samenwerking aan met Jac. Goenee Douane-Expediteur. De samenwerking moet de logistieke dienstverlener snelheid en efficiency opleveren.

Douane-expediteur Jac. Goenee neemt zijn intrek bij Van Duuren in het nieuwe kantoorpand in Vianen. “Dit zorgt voor korte lijntjes tussen onze organisaties en dat is een groot voordeel”, aldus Jeroen van Duuren.

Goenee verzorgt elektronisch de douane-documentatie voor transporten van- en naar landen binnen- en buiten de Europese Unie. Expertise die Van Duuren kan gebruiken.

Kennis en service

De samenwerking moet Van Duuren naast kennis een betere dienstverlening opleveren. “Grondige kennis van de ins & outs rondom de douaneformaliteiten is voor een logistiek dienstverlener natuurlijk een must. We hebben dankzij de samenwerking met Jac. Goenee nu toegang tot veel specialistische kennis waarvoor we vroeger een beroep op externe partijen moesten doen. Daardoor kunnen we onze klanten die handel drijven met niet-EU landen nog beter van dienst zijn.”

Roland van der Maas van Jac. Goenee is eveneens content met de deal: “Net als Van Duuren zijn wij een echt familiebedrijf. Onze organisaties lijken op elkaar als je kijkt naar de mentaliteit, de laagdrempeligheid en het hart voor de zaak hebben. Dat verbindt ons.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven