Tweede Manitour extra feestelijk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Tweede Manitour extra feestelijk


De tweede editie van de zogeheten Manitour staat in het teken van de vijftigste verjaardag van het merk Manitou. In de Evenementenhal Gorinchem zullen op vrijdag 26 en zaterdag 27 september ruim 50 machines worden voorgesteld uit de bouwwereld, de landbouw en de industrie. Volgens organisator Manitou Benelux is de Manitour de ideale gelegenheid om de talrijke machines voor de diverse sectoren te bekijken en te vergelijken. Topper is dit jaar de MRT3050, de grootste roterende verreiker op de markt. Uiteraard krijgen ook de heftrucks ruim aandacht. Het complete gamma is te zien : 1.5 tot 7 ton, elektrisch, diesel of gas,  dit alles in de uitvoeringen industrieel, semi-industrieel (MSI) en ruw terrein of 4WD.

Maniacces
Speciale aandacht zal er zijn voor het Maniaccess gamma. Diverse APEX primeurs worden in de schijnwerpers gezet. Zo is er de 60V : een nieuw model compacte verticale hoogwerker met werkhoogte van 6m. Daarnaast is de 200ATJ te zien : de aanvulling van de 160 en 180ATJ ruwe terrein hoogwerker staat op een volledig nieuw onderstel en reikt 20 meter hoog. De AETJ Bi-Energy is een reeks hoogwerkers tot 17 meter, met zowel elektrische als dieselaangedreven motoren.
De elektrische hoogwerker serie 100VJR Evolution tenslotte heeft een volledig nieuw design.

Thaler
Ook de knikladers van Thaler, die door Manitou Benelux worden geïmporteerd,  zullen met een uitgebreid modellengamma te zien zijn tijdens de Manitour. Iedereen die, in welke hodanigheid dan ook, interesse heeft in de producten van Manitou, is van harte welkom. Net zoals bij de eerste editie  in 2006 worden doorlopend professionele demonstraties georganiseerd en is er de mogelijkheid bepaalde machines te testen. De toegang is gratis, evenals de versnaperingen, Manitou raadt bezoekers wel aan zich vooraf te registreren via de website. De dagen vinden plaats op vrijdag van 10.00-22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven