Ga naar hoofdinhoud

TTS breidt warehouse capaciteit uit in Nijverdal


TTS Quality – specialist in de op- en overslag van goederen voor de food- en feedsector – heeft onlangs haar warehouse capaciteit uitgebreid met ruim 3.700 m2 aan de Rudolf Dieselstraat in Nijverdal. TTS heeft al de beschikking over 20.000 m2 in Rijssen, verdeeld over meerdere panden. De uitbreiding heeft te maken met een forse toename in goederenopslag.

De uitbreiding van de warehouse capaciteit sluit aan bij de strategie van TTS om haar activiteiten op het gebied van op- en overslag uit te breiden. Het pand in Nijverdal, dat aan strenge kwaliteitseisen voldoet, staat op een kavel van ruim 5.600 m2 en beschikt over een aantal overheaddeuren en twee laaddocks.

Inrijstellingen

Naast de uitbreiding in Nijverdal worden medio augustus inrijstellingen geplaatst in een van de opslaglocaties in Rijssen met een totale capaciteit van 1.096 blokpallets. Door te investeren in nieuwe stellingen en uit te breiden in Nijverdal, is TTS in staat om nog flexibeler om te gaan met de vraag naar warehousing. “We zien dat de vraag naar warehousing weer toeneemt”, zegt Edwin Asveld, managing director van TTS over de uitbreiding. “We proberen hier als logistiek dienstverlener snel en tijdig op in te spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven