Ga naar hoofdinhoud

Speciale CeMAT-website van Jungheinrich


Jungheinrich heeft speciaal voor de CeMAT in Hannover, eind deze maand, een website gelanceerd. Via www.jungheinrich.nl/cematprimeurs kunnen bezoekers van alles vinden over de nieuwe Jungheinrich hef- en magazijntrucks die op de beurs officieel zullen worden onthuld. Overigens wordt lang niet alles duidelijk op de CeMAT website van Jungheinrich. Voor wat betreft de Concept 08, een geheimzinnige nieuwe truck met een geheel nieuwe energieverzorging en directe aandrijving, blijft het gissen. Wie daar meer van wil weten, zal toch echt naar Hannover moeten afreizen, of afwachten wat er na de beurs in de pers verschijnt.

Ook rond drie andere nieuwe Jungheinrich modellen blijft het letterlijk en figuurlijk nog duister op de website. De foto’s van de EFG 2- (driewiel) en 3-serie (vierwiel) elektro vorkheftrucks en die van de ETV C16/C20 reachtruck zijn nog donker. Pas vanaf 27 mei maakt de Duitse heftruckbouwer meer informatie over deze trucks bekend. De CeMAT website van Jungheinrich  is in het Engels en Duits beschikbaar.

De CeMAT vindt plaats van 27 tot en met 31 mei 2008 in de Deutsche Messe in Hannover (Duitsland). Jungheinrich is te vinden op het buitenterrein, onder het Expo-dak. Stand P33/P34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven