Ga naar hoofdinhoud

Schiphorst komt met nieuwe kunststof stapelbakken


Schiphorst Transport- en Opslagtechniek heeft met de Basicline een nieuwe serie kunststof stapelbakken ontwikkeld voor industriële toepassingen in zowel de food- als non-foodsector.

Deze lichte en stabiele universele bakken zijn toepasbaar in geautomatiseerde systemen met eventueel compatibele bodems. De bakken zijn ook voorzien van ergonomische handgrepen voor handmatige handling. De uitgebreide serie bevat zowel dichte als geperforeerde uitvoeringen en is verkrijgbaar in de bodemmaten 400 x 300 mm en 600 x 400 mm. Hierdoor is de Basicline compatibel met andere euronorm bakken en de standaard-europallet (1.200 x 800 mm).

Hygiënisch en recyclebaar

De serie wordt geleverd in de hoogtes 70, 120, 170, 220, 270 en 320 mm. Daarnaast zijn er diverse modellen verkrijgbaar met uitpakopening, al dan niet met afsluitbare klep. De bakken zijn gemaakt van recyclebaar PP-C (Polypropeen Copolymeer). Bovendien is de Basicline dankzij zijn gladde design eenvoudig te reinigen en hierdoor geschikt voor hygiënisch gevoelige toepassingen. Standaard zijn de bakken verkrijgbaar in het traditionele grijs en op aanvraag zijn andere kleuren mogelijk. Voor het identificeren van deze kunststof bakken met een bedrukking of reliëf is tijdens het ontwerpen ook rekening gehouden.

De bakken zijn ook te zien op de Empack 2014 in ’s-Hertogenbosch op 2 en 3 april. Schiphorst is daar te vinden op stand D308.

Eén reactie op “Schiphorst komt met nieuwe kunststof stapelbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven