Savoye implementeert WMS aan het eind van de wereld • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Savoye implementeert WMS aan het eind van de wereld


Vega, specialist in hygiëneproducten heeft een nieuw WMS geïmplementeerd. Het warehouse management systeem moet de bevoorrading van de eiland aan het eind van de wereld verbeteren.

Vega levert hygiëne-, reinigings- en verpakkingsproducten aan professionals aan de andere kant van de wereld. Het bedrijf (producent als distributeur) van meer dan 2.000 artikelen bedient klanten in Nieuw-Caledonië en de landen in de Stille Oceaan.

Lees ook
WMS of ERP? 6 vragen om rekening mee te houden

Om de bevoorrading van deze eilanden optimaal te organiseren, begon Vega drie jaar geleden aan een omvangrijke modernisering van de logistiek. Eind 2020 werd begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum.

WMS voor betere analyses

Groei noopte tot een nieuwe WMS oplossing in gebruik nemen. Het system moet de data beter registreren verrijken om stromen goed te kunnen analyseren. Ook het traceren van batchnummers en de opslag en distributie van risicovolle en ontvlambare producten moest beter.

Meld je aan voor de webinar
De oplossing voor de WMS/ERP/MES puzzel

Magistor WMS

Vega koos voor de nieuwste versie van Magistor WMS van Savoye, in combinatie met de LM Connect-oplossing. Sébastien Bonnardel. Warehouse manager: “Magistor onderscheidde zich op twee belangrijke criteria: een functionaliteit die past bij onze behoeften en de mogelijkheid om verder te gaan dan de standaard, zonodig met specifieke upgrades om enkele specifieke wensen te vervullen.”

In de toekomst wil Vega de processen verder optimaliseren met een betere controle op de leveringen en het delen van indicatoren met andere afdelingen. Het nieuwe WMS speelt daarin een bepalende rol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven