Zo vind je de juiste balans tussen WMS/MES/ERP om de productie-efficiëntie te verhogen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zo vind je de juiste balans tussen WMS/MES/ERP om de productie-efficiëntie te verhogen


Worstel je met je (productie)logistiek of zoek je de oplossing voor de WMS/ERP/MES puzzel. Doe dan mee aan de paneldiscussie op 18 november.

De redactie van Warehouse Totaal houdt in samenwerking met First Line Software op 18 november het digitale event over procesoptimalisatie door middel van WMS, MES en ERP.

Vijf experts uit de praktijk

Vijf experts uit de sector gaan met elkaar in gesprek over de juiste balans tussen deze systemen. De kijker vergaart inzichten van de experts, maar kan ook actief deelnemen aan de discussie door rechtstreeks vragen te stellen.

Optimale efficiency

De werelden van productie en warehousing waren ooit relatief verschillend. Die tijd is voorbij en dat heeft ook consequenties voor de toepassing van  WMS, MES en ERP.  De vraag is hoe de software puzzel het best gelegd kan worden voor een optimale efficiency.

Jaren terug zouden bedrijven een fabriek runnen met het ene type softwaresysteem en hun magazijn met een ander. Overdracht van informatie tussen de systemen was soms nodig, maar real time was dit zeker niet.

De situatie is veranderd nu magazijnen meer productieverantwoordelijkheid op zich nemen en value added services om de time to market te versnellen mede ingegeven door de oprukkende e-commerce.

WMS/MES/ERP puzzel

Dat vraagt een nieuwe afstemming tussen WMS, MES en ERP. De vraag daarbij is hoe je dat doet en wat is de beste manier? Oftewel: hoe integreer je je Warehouse Management Systeem, Manufacturing Execution Systeem en ERP platform om een harmonieuze en maximaal efficiënte productielijn te creëren? Wat is de juiste balans tussen de systemen? Wat zijn de mogelijkheden en knelpunten?

Antwoorden paneldiscussie

Op deze vragen en meer wordt op 18 november antwoord gegeven tijdens de online paneldiscussie met experts uit de sector. Dit digitale evenement start om 15:00 uur. Doe gratis mee via Zoom en vergaar inzichten en productieve tips voor uw organisatie.

Break out sessies met experts

Na het panelgesprek tussen de experts, neemt u zelf deel aan een breakout sessie in een kleinere groep. Tijdens deze sessies kunt u uw vraagstukken voorleggen aan de sprekers.

Sprekers

Sprekers zijn: Erik Bleeker (One Piece Flow projectmanager bij KONI) Harald Göbel (COO van viastore), Kevin Mahler  (COO van VACOM) , Jeroen van den Berg, WMS expert en eigenaar van Jeroenvandenberg Consulting en Andrey Kazachkov (hoofd Warehouse Automation van First Line Software).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven