WMS of ERP? 6 vragen om rekening mee te houden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

WMS of ERP? 6 vragen om rekening mee te houden


Veel bedrijven lopen in hun warehouse vroeg of laat tegen de logistieke grenzen van het ERP-systeem aan. Bijvoorbeeld door gewijzigde orderprofielen, groeiende e-commerce, kortere leadtimes, meer volume of te weinig picklocaties voor het groeiende assortiment. De oplossing? Een uitgebreider ERP-systeem met voorraadmodule of overgaan op een warehousemanagementsysteem (WMS).

Zowel een ERP-systeem als een WMS vormen een belangrijke schakel in supply chain management en helpen organisaties hun voorraad zo goed mogelijk te beheren. Er zitten echter nogal wat verschillen tussen een ERP-voorraadmodule en een WMS. En niet iedere warehouseoperatie vereist een gedetailleerde aansturing van de processen. Hoe bepaal je wat voor jou de beste optie is?

Meld je aan voor het webinar

In het webinar WMS of ERP? gaat Centric-consultant Jeroen Bouman in op de zes belangrijkste vragen die bedrijven moeten beantwoorden om de juiste keuze te maken. Hoewel niet alle vragen relevant zijn voor jouw (toekomstige) situatie, kun je toch bij iedere vraag afwegen welk type logistieke applicatie nodig is om aan de eisen van jouw bedrijf, klanten en leveranciers te voldoen.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 14 september van 11:00 tot 12:00 uur. Meld je aan en kom alles te weten wat je nodig hebt om die ene vraag te beantwoorden: wordt het WMS of ERP? De kijklink ontvang je een dag van tevoren in je inbox. Graag tot ziens bij het webinar!

Meld je aan voor het webinar WMS of ERP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven