Routenet.nl populairste website • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Routenet.nl populairste website


Routenet komt naar verwachting in januari 2008 met Routenet 3.0. In de verbeterde versie van Routenet is niet alleen de usability grondig aangepakt, ook in de routes is veel verbeterd.

De verbeterde versie volgt nadat Routenet in de Online Awards van Metrixlab is uitgeroepen tot Populairste Navigatie Website van Nederland. Locatienet blijft de meest populaire website van Nederland.

Routenet is zeer blij met de uitslag. Sebastiaan Raaphorst, directeur van Locatienet, het bedrijf achter Routenet.nl: ” Het meest belangrijke verliezen we natuurlijk niet uit het oog. We blijven graag de meest gewaardeerde navigatiewebsite van Nederland. Vanaf het begin was Routenet.nl het meest bezocht, maar de laatste jaren is er veel ontwikkeling in de navigatiemarkt geweest. Het is daarom goed om te horen dat mensen onze diensten onverminderd blijven waarderen.

De websites zijn onder andere beoordeeld op kenmerken als design, inhoud en navigatie (van menu’s). Volgens de stemmers kan Routenet op dit laatste gebied nog wel wat verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven