Ga naar hoofdinhoud

René van Houtum Mainfreight Noord-Amerika: “It’s all about business en the sky is the limit”


René van Houtum verliet Nederland jaren terug voor een functie aan de andere kant van de wereld. Een culturele rollercoaster privé, maar vooral zakelijk waar hij nu nog de vruchten van plukt in zijn nieuwe functie als president warehousing Noord Amerika.

Hoe/waarom en waar ben je in de VS terechtgekomen en wanneer?

“Sinds 1994 ben ik werkzaam voor logistiek dienstverlener Wim Bosman dat in  2011 werd overgenomen door Mainfreight uit Nieuw Zeeland.  Kort na de overname werd ik gevraagd voor een functie in Australië: general manager van de warehousing divisie.  Die kans heb ik direct gegrepen en in September 2011 ben ik naar Melbourne  verhuisd.  Drie jaar later, eind 2014 ben ik vervolgens naar Noord Amerika verhuisd. Ze zochten iemand om de warehousing divisie in de US op te zetten.  Dat was een win-win omdat ik anderhalf jaar eerder mijn huidige vrouw had ontmoet in Melbourne en zij is Canadese.  Ik woon nu in Canada; voor mijn werk reis ik veel naar de US; twee á  drie weken per maand.”

Voor abonnees artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een   voor abonnees   artikel.
Voor abonnees artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Warehouse Totaal.

Digitaal abonnement

Voor slechts € 12,12 per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven