Registratie voor ICT & Logistiek nu open Ga naar hoofdinhoud

Registratie voor ICT & Logistiek 2014 nu open


De inschrijving voor ICT & Logistiek 2014 is geopend. Deze tweedaagse vakbeurs is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten.

Bezoekers krijgen inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen en zien de nieuwste producten en oplossingen binnen de handel, industrie, retail, transport en logistieke dienstverlening. Belangrijk onderdeel van de vakbeurs is het inhoudelijke congres- en seminarprogramma met diverse toonaangevende sprekers die ingaan op logistieke uitdagingen. ICT & Logistiek vindt plaats op 29 en 30 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Sprekers van naam

Het congres- en seminarprogramma kenmerkt zich door een grote diversiteit van sprekers. Zo geven onder anderen Walther Ploos van Amstel (delaatstemeter.nl), Wout van de Heuvel (TLN) en Jack van der Veen (hoogleraar op de EVO Leerstoel Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en voorzitter van de Vereniging Logistiek Management – VLM), acte de présence. Bezoekers kunnen de laatste ontwikkelingen verwachten op het gebied van Auto-ID, WMS, SCM, TMS, tracking & tracing, ERP en fleetmanagement-systemen. Jaarbeurs maakt binnenkort het volledige programma bekend. Op de beursvloer zelf zijn tientallen exposanten te vinden, waar bezoekers terechtkunnen voor de nieuwste productinnovaties.

Registreren

De beurs is geopend op 29 en 30 oktober 2014 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Gratis registreren is mogelijk op de website van ICT & Logistiek. Ook meer informatie over onder meer het exacte programma is te vinden op deze website. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtag: #ICTLogistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven