PostNL beticht Belgische instanties van ‘willekeur’ en ‘agressiviteit’ na invallen en oppakken Belgische topman • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

PostNL beticht Belgische instanties van ‘willekeur’ en ‘agressiviteit’ na invallen en oppakken Belgische topman


De Belgische topman van PostNl is opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van onder andere mensenhandel. PostNl spreekt van een ‘agressieve’ actie en ‘willekeur’ en spreekt de beschuldigingen tegen.

Het rommelt al langer bij PostNL Belgie. Eind vorig jaar werden er tal van invallen gedaan bij pakketbedrijven waaronder PostNL, Nu komt daar de arrestatie van de topman van PostNL België bovenop. Ook hebben de autoriteiten gisteren invallen gedaan in depots in Wommelgem, Willebroek en Turnhout.

PostNL is zeer verbolgen over de acties en distantieert zich van de beschuldigingen. Dat schrijft Liesbeth Kaashoek Directeur Pakketten & Logistiek Benelux, PostNL aan klanten van de pakketbezorger.

Lees ook
PostNL ‘niet doof’ voor wantoestanden en predikt beterschap

“Op maandag 28 maart zijn we opnieuw opgeschrikt door een agressieve actie van de Belgische justitie gericht tegen de mensen van PostNL in België en tegen de bezorgondernemers die voor u en voor ons de pakjes in België bezorgen.

Liesbeth Kaashoek

Twee depots zijn verzegeld en een aantal van onze collega’s is zelfs gearresteerd. Voor onze mensen is deze handelwijze van de Belgische justitie buitengewoon intimiderend. In de media beschuldigt arbeidsauditeur Reale PostNL zelfs van “mensenhandel”, “criminele organisatie” en “valsheid in geschrifte”. Wij nemen zeer nadrukkelijk afstand van de ernstige, niet-onderbouwde beschuldigingen. Het geschetste beeld lijkt in niets op onze dagelijkse manier van werken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven