Populaire pizzaketen verhuist dc naar Nieuwegein • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Populaire pizzaketen verhuist dc naar Nieuwegein


Domino’s Pizza verhuist van Gorinchem naar Nieuwegein. Het distributiecentrum van circa 18.000 vierkante meter komt te staan op bedrijvenpark Het Klooster en wordt in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.

In het warehouse wordt dagelijks het verse deeg gemaakt dat gebruikt wordt voor de pizzabodems. Ook vindt er straks de productie van halffabricaten zoals deegbollen en beleg plaats. Vanuit het dc in Nieuwegein zal Domino’s Pizza de vestigingen in Nederland, België en Luxemburg bevoorraden.

Centrale ligging

“De keuze voor Nieuwegein is er een vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid vanaf de hoofdverkeersaders en goede bereikbaarheid voor medewerkers”, aldus Richard de Gruijter, financieel directeur van Domino’s Pizza.

Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken is blij met de komst van de pizzaketen: “Domino’s is een prachtige aanvulling op de activiteiten op Het Klooster. Het is wederom het bewijs dat ondernemers kiezen voor Het Klooster, omdat de centrale ligging en de mogelijkheden op dit bedrijvenpark een optimale uitvalsbasis bieden om zowel nationaal als internationaal hun producten te distribueren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven