Ga naar hoofdinhoud

Panattoni sluit zich aan bij Dutch Green Building Council


Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni heeft zich aangesloten bij Dutch Green Building Council (DGBC). DGBC heeft als doel om duurzaamheid in de gebouwde omgeving in Nederland te bevorderen en te versnellen.

Het belang van duurzaamheid in de logistiek wint aan terrein. Mede onder druk van de verdozingsdiscussie moet ook de vastgoed sector stappen maken. Panattoni erkent dat en sluit zich mede daarom aan bij de Dutch Green Building Council (DGBC).

Keurmerk duurzaamheid

DBCG is de stichting die onder meer ontwikkelaar en beheerder is van het BREEAM-keurmerk in Nederland. Zo’n 380 bedrijven en organisaties uit de bouw- en vastgoedwereld, maar ook grote eindgebruikers, gemeenten en kennisinstellingen ondersteunen de missie van DGBC.

Voor Panattoni, dat qua zonne-energie samenwerkt met Sunrock, is lidmaatschap van DGBC een logische stap. Hiermee wil het bedrijf actief bijdragen aan de verdere vergroening van de logistieke vastgoedsector.

Jeroen Gerritsen, algemeen directeur Panattoni Nederland: ” Wij stellen hoge eisen aan onze ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en willen op korte termijn verder verduurzamen met oplossingen die direct een positieve impact hebben op het welzijn van onze huurders, de omgeving en het milieu. Het partnership en de kennisuitwisseling met bedrijven en organisaties met dezelfde missie als Dutch Green Building Council is daarbij voor ons van onschatbare waarde.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven