Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trekker en veiligheidslicht bij Still


Still introduceerde op de LogiMAT 2015 in Stuttgart twee nieuwe trekkers: de LTX80 (met een capaciteit tot 8 ton) en de LTX20 (met een maximale capaciteit van 2 ton).

Het laatste model is compleet nieuw in het assortiment van de leverancier. Ook presenteerde de producent een nieuwe aanhangwagen voor haar goederentrein-concept. De aanhanger is speciaal ontworpen om trolleys aan twee kanten te kunnen laden en lossen. Net als bij de eerder gelanceerde aanhangwagens van Still wordt het heffen en zakken van de nieuwkomer aangestuurd via de hydrauliek van de truck. Het vergrendelen van de aanhanger gebeurt automatisch.

SafetyLight

Tussen de diverse noviteiten toonde de leverancier ook een vernieuwde versie van het blauwe veiligheidslicht dat voetgangers en medechauffeurs waarschuwt voor naderende trucks: SafetyLight 4+. Vergeleken met het oude SafetyLight, projecteert de nieuwe versie drie extra blauwe vlekken op de vloer. Die drie vlekken knipperen bovendien om beurten zodat het waarschuwingssignaal nog meer opvalt. Bekijk ook het dossier Logimat 2015 voor meer beursnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven