Logistiek Totaal start nieuwe website • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Logistiek Totaal start nieuwe website


Logistiek Totaal heeft naast een nieuw magazine nu ook een nieuwe website. De redactionele focus is voor het blad en de website onveranderd, maar beide bieden een meer bijdetijdse ‘look & feel’.

Achter de schermen heeft de website ook een betere en overzichtelijke navigatie meegekregen. De focus van de redactie ligt onveranderd op alle intern logistieke aspecten die zich binnen de vier muren van een magazijn en distributiecentrum afspelen. Daaronder vallen warehousing, intralogistiek, WMS en productielogistiek en alle mogelijke activiteiten op het dock en het bedrijfsterrein. Kortom, alles wat tot de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden behoort van operationeel logistiek managers.

De website wordt dagelijks door de redactie bijgewerkt en voorzien van het meest recente nieuws en productnieuws op uw vakgebied. In toenemende mate worden deze berichten ook van informatieve video’s voorzien.

Koppeling

In het magazine is in veel gevallen weer uitgebreide achtergrondinformatie over het online nieuws te lezen. Het opmerkelijkste nieuws staat voortaan altijd bovenaan in de roterende carrousel.

Vanuit het blad wordt met Layar weer verwezen naar het nieuws en beschikbare video’s op de website. Daarmee is er over en weer een zinvolle koppeling tot stand gebracht tussen online en print.

De website is nu ook veel beter en automatisch afgestemd op het relatief kleine beeldschermformaat van een smartphone en tablet. Dit komt het leesgemak beslist ten goede. Op de homepage zijn alle recente nieuwsberichten en productnieuwtjes te raadplegen en is er voorzien in een apart blok van meest recente video’s.

Navigatie

Bovenaan de homepage staat de gebruikelijke navigatiebalk. De getoonde knoppen bieden toegang tot achtereenvolgens totaaloverzichten van Nieuws, Agenda, Video’s, Dossiers en Leveranciers.

Nieuw toegevoegd zijn de nieuwe rubrieken Marktplaats en Vacatures, die beide nog nadere invulling behoeven. Deze interactieve rubrieken staan geheel open voor leveranciers en eindgebruikers.

Op Marktplaats kunnen allerlei logistieke hulpmiddelen worden aangeboden, of gezocht. Vacatures biedt logistieke bedrijven de mogelijkheid om gericht personeel te werven en werkzoekenden kunnen er hun CV’s uploaden. Daarmee worden beide partijen doeltreffend met elkaar in contact gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven