Hier verrijst sorteercentrum 27 van PostNL • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hier verrijst sorteercentrum 27 van PostNL


Met het slaan van een symbolische eerste paal is officieel de bouw van start gegaan van een nieuw pakkettensorteercentrum voor PostNL in Hoogeveen.

PostNL haalt de laatste tijd vooral de headlines door negatieve zaken. Denk aan de politie-invallen en arrestaties in België en het stoppen van het food netwerk. Maar Nederlands grootste pakketbedrijf bouwt ondertussen wel verder aan zijn sorteercapaciteit.

Eerste sorteercentrum PostNL in Drenthe

In het bijzijn van wethouder Jan Zwiers en Iris van Wees, directeur operations PostNL pakketten werd recent de eerste paal geslagen van het nieuwe en duurzame sorteercentrum (gebouwd door Aan de Stegge Twello) van ruim 7.500 m2 in Hoogeveen. Het is het eerste sorteercentrum van PostNL in de provincie Drenthe en opent in het eerste kwartaal van 2023.

Optimalisering

Iris van Wees, directeur operations PostNL Pakketten: “Met dit pakkettensorteercentrum in Hoogeveen spelen we in op de aanhoudende groei van e-commerce en investeren we in de optimalisering van onze pakketten- en logistieke infrastructuur. Eerder dit jaar openden we al een soortgelijk sorteercentrum in Willebroek, België en begin volgend jaar voegen we ook dit sorteercentrum in Hoogeveen toe aan ons netwerk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven