Hier verrijst het nieuwe distributiecentrum van BF Global Warehouse • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hier verrijst het nieuwe distributiecentrum van BF Global Warehouse


BF Global Warehouse gaat nieuw bouwen. De logistieke dienstverlener, onderdeel van de BF Global Group betrekt binnenkort een nieuw warehouse in Venlo.

Op Trade port Zuid in Venlo, vlakbij waar DSV een dubbeldek dc realiseert, neemt BF Global Warehouse binnenkort zijn nieuwe dc in gebruik. De logistieke dienstverlener heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Next Level Development om de groeiambitie te kunnen realiseren.

Het nieuwe dc komt op een brownfield locatie, wat Den Haag positief zal stemmen met het oog op de verdozingsdicussie. Het warehouse komt op een voormalige metaalgieterij van 62.000 m2 aan de Witveldweg in Belfeld (Venlo)

Lees ook
Bouw mega distributiecentra stijgt naar recordhoogte; Rotterdam en omgeving het populairst

BF Global Warehouse zal het nieuwe logistieke centrum, dat wordt ingericht door Holland Storage Solutions, in april in gebruik nemen.

De nieuwbouw wordt in opdracht van Next Level Development uit Eindhoven gerealiseerd en door de Wijnen Bouwgroep uit Horst gebouwd en is ontworpen door architectenbureau Pallazzo.

Het gebouw zal worden gebruikt om de verdere groei van de warehouse en e-commerce activiteiten binnen de BF Global Group te faciliteren. De BF Global Group bestaat naast BF Global Warehouse B.V. uit BF Global Logistics B.V. en BF Global Freight Plus B.V. De BF Global Group biedt haar klanten een logistiek totaalconcept aan, waaronder lucht- en zeevracht, wegtransport, warehousing en distributie en heeft vestigingen in Raamsdonksveer, Waddinxveen, Venlo en Enschede.

BF Global is voor de nieuwe locatie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven