Herschikking in zijladers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Herschikking in zijladers

Bulmor zijlader

Op het gebied van zijladers en de vertegenwoordiging daarvan in Nederland is dit jaar veel ophef geweest. Importeurs en dealers wisselden onderling van merk. De kaarten zijn opnieuw geschud.

TMSH in Barendrecht is de nieuwe officiële importeur van Bulmor zijladers en systemen in Nederland. Voorheen leek dat Itolang in Barneveld te zijn, maar deze deal met de Oostenrijkse fabrikant van Bulmor is onlangs op de valreep afgeketst, laat Erik-Jan van Beek van Itolang weten. Zij vertegenwoordigen nu als officiële importeur het Italiaanse zijladermerk Battioni & Pagani. In de komende september editie van het vakblad Logistiek Totaal is daar meer over te lezen. TMSH staat onder leiding van Jaap van der Vlies (voorheen Hubtex). Van Hooff Intern Transport uit Tiel is voortaan exclusief importeur van Genkinger-Hubtex voor Nederland. Mabo Lifting is Combilift importeur en vertegenwoordigt ook de Votex-Bison en Baumann Cavaion tweeweg zijladers.

Samenwerking
TMSH werkt nauw samen met ITS Hendrion, die als exclusief Bulmor dealer voor Nederland, de service, het onderhoud en de after-sales verzorgd. ITS en TMSH delen ook een gezamenlijke stand (hal 12/B071) op de komende Logistica 2015. Of daar ook een nieuwe Bulmor zijlader staat, is volgens Van der Vlies nog onzeker. TMSH is ook aanbieder van speciaal intern transport, industriële aanhangers en truck safety. Bulmor is de de nieuwe overkoepelende naam voor vele oude bekende merken zijladers, zoals Baumann (vierwegtrucks), Jumbo, Irion, Lancer en Terra Multilift machines.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven