GXO en Sainsbury’s vergroten samenwerking met nog zes distributiecentra • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

GXO en Sainsbury’s vergroten samenwerking met nog zes distributiecentra


GXO gaat zes extra magazijnen beheren voor de verse en diepvriesproducten van de Britse retailer Sainsbury’s.

GXO Logistics, dat in Heerlen een geautomatiseerd dc opent voor JD Sports, timmert ook aan de andere kant van de Noordzee aan de weg.

Logistieke veranderingen

Sainsbury’s, de op één na grootste supermarktketen in het Verenigd Koninkrijk, heeft de logistieke dienstverlener geselecteerd als zijn dedicated warehouse partner voor verse en diepvriesproducten. Als onderdeel van veranderingen in haar logistieke activiteiten zal Sainsbury’s haar Food warehousing consolideren van drie verschillende logistieke partners naar GXO.

Langere samenwerking GXO Sainsbury’s

GXO werkt al lang samen met Sainsbury’s en ondersteunt de duurzaamheidsagenda van het bedrijf door negen locaties voor retouren en een levensmiddelenmagazijn te beheren. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst zal GXO zijn diensten uitbreiden met zes extra magazijnen voor verse en diepvriesproducten in het hele land.

Robotisering

In een persbericht laat GXO weten zijn expertise in technologie, op maat gemaakte opslagoplossingen en toonaangevende capaciteiten in te brengen. Met andere woorden: GXO, dat al lange tijd fors inzet op robotisering, zal ook de sites van Sainsbury’s waar mogelijk voorzien van smart warehousing oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven