Groot Brits pubconcern besteedt logistiek uit in vijf dc’s • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Groot Brits pubconcern besteedt logistiek uit in vijf dc’s


XPO Logistics gaat de logistiek regelen voor Greene King, de grootste pubretailer en brouwer van het Verenigd Koninkrijk. De logistiek dienstverlener gaat ‘innovatieve logistieke diensten’ leveren vanuit vijf warehouses voor de distributie naar cafés en restaurants, waaronder Pub Partner-onafhankelijke licentiehouders en klanten uit de horeca. 

Al 220 jaar een begrip

Greene King heeft een rijke geschiedenis van het brouwen van bekroonde bieren en toonaangevende pubmerken gedurende 220 jaar. De specifieke locaties van XPO in Northampton, Tilbury, Avonmouth en Peterlee zullen de huidige distributie-infrastructuur van Greene King aanvullen. 

De overeenkomst op lange termijn zal de strategische en milieudoelstellingen van Greene King ondersteunen met een duurzame, technologiegedreven supply chain-oplossing.

Service 

Tim Preston, Greene King Brewing and Brands operations director: “We zijn blij XPO te mogen verwelkomen omdat ze de inzet van onze interne distributieteams delen in het leveren van de uitstekende dagelijkse service die onze pubs en horecaklanten van ons weten te verwachten.”

Dynamische oplossing

“Ons team is verheugd om samen te werken met Greene King”, aldus Gavin Williams van XPO Logistics. “We hebben een dynamische oplossing ontwikkeld die zich aanpast aan de veranderende trends en behoeften van de klant via ons 150-tal sterk operationeel serviceteam.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven