Ga naar hoofdinhoud

GenieGrips opent Europees kantoor in aanloop LogiMAT


GenieGrips, producent van met staal versterkte rubberproducten voor heftruckvorken, opent een marketing- en verkoopkantoor in Maastricht, om zo beter te kunnen voorzien in de behoeften van Europese klanten.

Plannen om de activiteiten te ontwikkelen vanuit Nederland zijn ontstaan door de toenemende wensen voor veiligheid in magazijnen en industriële omgevingen. Het nieuwe kantoor, inclusief lokale opslag van het complete GenieGrips assortiment, wordt de derde vestiging van het bedrijf. GenieGrips biedt Europese klanten het volledige aanbod van Mats, Caps en Cushions en zal vanuit het nieuwe kantoor tevens volledige klantenservice bieden.

Veiligheid verbeterd

“De opening van GenieGrips’s nieuwe Nederlandse kantoor is een belangrijke stap naar het realiseren van de bedrijfsdoelstelling: het minimaliseren van schade aan producten en verminderen van ongelukken en verwondingen veroorzaakt door heftrucks wereldwijd,” aldus Louise Inglese, CEO. “Dit kantoor is de eerste van vele belangrijke veranderingen voor het bedrijf in 2018. Door voet aan de grond te krijgen op de Europese markt met onze producten zullen bedrijven hier verzekerd zijn van stabiele, veilige en beschermde heftruckladingen, waardoor de veiligheid van werknemers, goederen en klanten wordt verbeterd.”

LogiMAT 2018

GenieGrips is aanwezig op LogiMAT 2018 in Stuttgart, Duitsland op 13-15 maart in Hal 10, Stand F70. Dit biedt de gelegenheid voor onze Europese klanten om het complete assortiment aan innovatieve GenieGrips producten te zien.

Eén reactie op “GenieGrips opent Europees kantoor in aanloop LogiMAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven