Ga naar hoofdinhoud

Fiege bouwt super groot Autostore project


Fiege bouwt voor een sportklant een groot Autostore project. Het is één van Duitslands grootste projecten van het Noorse opslagsysteem.

Voor zijn klant Sportscheck bouwt Fiege een Autostore project in een warehouse van 10.000 vierkante meter. Elemant Logic, dat recent wereldwijde licentie heeft gekregen van Autosore, levert het opslagsyteem meldt Logistik Heute.

Verdubbeling Autostore Active Ants

Volgens de logistiek dienstverlener is het Autostore project één van de grootste in Duitsland. In de toekomst zullen 270.000 containers worden opgeslagen en opgehaald door 160 robots in Fiege’s multi-user center in Apfelstädt nabij Erfurt. Ter vergelijking: dat is bijna driemaal zo groot dan Active Ants in Roosendaal dat recent zijn opslagcapaciteit heeft verdubbeld naar 98.000 opslagbakken. Het investeringsbedrag van Fiege bedraagt ​​ruim 40 miljoen euro.

“We zijn verheugd dat we nu weer een langlopend contract hebben afgesloten”, zegt Christian Marzinzik, CFO van Sportscheck GmbH. Met de AutoStore levert Fiege een belangrijke bijdrage om onze logistieke afhandeling en daarmee de service voor onze klanten naar een geheel nieuw niveau te tillen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven