Ga naar hoofdinhoud

Element Logic verwerft mondiale rechten Autostore


Element Logic heeft onlangs wereldwijde distributierechten verkregen voor de verkoop en implementatie van AutoStore.

Element Logic, dat de grote automatiseringsplannen van DSV invult als hoofdaannemer, mag nu ook wereldwijd Autostore distribueren. De material handlingspecialist heeft de mondiale rechten verworven van het Noorse opslagsysteem waarmee Geodis eind vorig jaar nog een megacontract mee sloot.

Markten met internationaal groeipotentieel

Wereldwijde uitbreiding is een onderdeel van de langetermijnstrategie van Element Logic. De belangrijkste doelgroepen voor Element Logic zijn farmaceutische bedrijven, fulfilment-, kleding-, productie en e-commercebedrijven die met hun magazijn gevestigd zijn in dichtbevolkte gebieden en een tekort hebben aan vierkante meters en arbeidskrachten.

Voor uitbreiding buiten Europa zijn er een aantal markten die eruit springen. Håvard Hallås, CCO van Element Logic: “We zien een groot potentieel in de Aziatische en Amerikaanse markt. We kijken er dan ook naar uit om een aantal projecten in Noord-Amerika op te leveren in 2022. Ook zien we potentie in landen waar onze klanten gevestigd zijn.”

Wereldwijde distributie AutoStore

Karl Johan Lier, CEO van AutoStore is ook tevreden over de deal: “Element Logic is al sinds onze start in 2003 een belangrijke lokale en regionale partner van AutoStore. Wij zijn verheugd hen nu als een van onze wereldwijde partners te introduceren en weten dat ze aan al onze verwachtingen als wereldwijde partner voor distributie en systeemintegratie voldoen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven