Active Ants vergroot capaciteit Autostore in Roosendaal • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Active Ants vergroot capaciteit Autostore in Roosendaal


Active Ants heeft de capaciteit van de Autostore in haar fulfilment center in Roosendaal vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken. Bij de opening van dit warehouse eind december 2020 bestond de Autostore nog uit 51.000 opslagbakken.

“Begin dit jaar zijn we begonnen met de installatie van de grote uitbreiding van de Autostore”, vertelt Marcel Spruijt, sales manager van Dematic, dat ook verantwoordelijk is voor de dozen-conveyors van de verpakkingslijnen. “De installatie van deze Autostore uitbreiding in Roosendaal verliep vrijwel probleemloos, net zoals de inbedrijfstelling. Begin maart kon de eerste batch met 22.000 opslagbakken worden geladen. Na Pasen, vanaf de tweede helft van april, is de tweede batch met 25.000 opslagbakken geladen in de Autostore. Daarna is begonnen met het vullen van de eerste nieuwe bakken. Eind mei is dit afgerond. Inmiddels is het nieuwe deel in gebruik genomen.”

Klaar voor verwachte groei

“We zijn erg blij met deze uitbreiding”, vertelt Jeroen Reedijk, directeur Active Ants Nederland. “Dematic heeft er alles aan gedaan om dit zo spoedig mogelijk te realiseren. Deze 47.000 nieuwe opslagbakken zijn hard nodig om de verwachte groei de komende tijd goed te kunnen faciliteren.”

E-fulfilment center Roosendaal

Het e-fulfilment center in Roosendaal heeft een oppervlak van 20.000 m2. Het is een state-of-the-art innovatief center dankzij de inzet van 100 opslagrobots en 65 draagrobots die onze werknemers assisteren. In dit ultramoderne warehouse met Autostore worden duizenden producten ingepakt voor webwinkels. De opslag, order-picking, verpakking en sortering van goederen zijn volledig geautomatiseerd. Ook in het Belgische Willebroek, waar Active Ants een fulfilment center heeft, maken robots de dienst uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven