Ga naar hoofdinhoud

DSV opent distributiecentrum op Maastricht Airport


DSV heeft er een distributiecentrum bij. Op Maastricht Airport heeft de logistieke dienstverlener een nieuw warehouse geopend.

DSV blijft uitbreiden. In Noord Limburg bouwt het een meerlaags warehouse. In Zuid Limburg heeft het een nieuw warehouse geopend op Maastricht Airport.

31.000 vierkante meter distributiecentrum

Het nieuwe dc meet 31.000 m2 met een additionele mezzanine van 4.700 m2 en 22 docks. Een verviervoudiging van de huidige locatie aan de Europalaan. Daarnaast blijft het warehouse aan de Engelandlaan van 26.000 m2 volledig operationeel. Naast de basisprocessen als inbound, warehousing en outbound, biedt het nieuwe pand ook douane, fiscale vertegenwoordiging en Value Added Logistics als bijvoorbeeld herverpakken, labelen en kwaliteitscontrole.

BREEAM

“Deze Breeam-gecertificeerde hypermoderne uitbreiding stelt ons als DSV in staat om de groeiambities van onze klanten én DSV te realiseren en onze dienstverlening op een betere manier, duurzaam uit te breiden ten einde supply chains in beweging te houden in een veranderende wereld”, aldus Peter van der Maas, Executive Vice President, DSV Solutions.

DSV neemt het warehouse per 1 maart in gebruik voor de teams van DSV Air & Sea, DSV Solutions en DSV XPress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven