Dematic gaat samenwerken met Google: dit is waarom en dit levert het op (video) • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dematic gaat samenwerken met Google: dit is waarom en dit levert het op (video)


Dematic bundelt de krachten met Google Cloud. De system integrator combineert zijn supply chain-expertise met de kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën van Google Cloud. Waarom deze stap en wat moet het opleveren? Deidre Cusack, chief technology officer van Dematic gaat nader in op de deal.

Samenwerken met partners is Dematic niet vreemd. Zo werkt het sinds kort samen met Dexterity. Dit keer gaat het een deal aan met Google Cloud. De samenwerking werd al eerder aangekondigd, maar tijdens LogiMat legde de partijen via een live interview de deal nogmaals uit.

Supply chain versterking

Het is een combinatie van werelden die de uitvoering van de supply chain van klanten verbetert, de veerkracht van de supply chain versterkt en nieuwe technologieën levert, aldus Deidre Cusack, chief technology officer van Dematic. “Google geeft Dematic global scale. Google is een geweldig platform, we hoeven niet alles zelf opnieuw uit te vinden. Door samen te werken met Google Cloud bieden we onze klanten de service, veiligheid en upgrade mogelijkheden die cruciaal zijn voor onze klanten.”

Supply chain van de toekomst

De samenwerking moet leiden tot een ‘supply chain van de toekomst’. Dematic beschrijft de deal als een game changer voor de industrie. “Klanten hebben behoefte aan een dynamisch, flexibel systeem en dat houdt niet op bij de vier muren van een warehouse. Een ander belangrijk aspect in warehousing is schaalbaarheid en robotisering.

Vandaar dat we op dat gebied samenwerken met Dexterity.  We kunnen en willen niet alles zelf uitvinden. Het is belangrijk de juiste systemen te kiezen en er voor te zorgen dat ze plug and play, gezamenlijk kunnen opereren en de juiste data opleveren. Door samen te werken met Google Cloud kunnen we dat.”

Dankzij het partnerschap kan Dematic volgens eigen zeggen een reeks oplossingen ontwikkelen en implementeren, waaronder e-commerce en omnichannel fulfillment én control tower-toepassingen voor belangrijke verticale markten. Denk aan: e-commerce handel, boodschappen, kleding en voeding. Naast de technologische expertise van Google is ook de wereldwijde dominantie belangrijk voor de keuze voor Google. Met meer dan 11.000 werknemers heeft Dematic onderzoeks- en ontwikkelingscentra, fabrieken en servicecentra in meer dan 35 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven