Ga naar hoofdinhoud

Dematic breidt aanbod uit met Dexterity robots


Dematic gaat een strategisch partnerschap aan met Dexterity, leverancier van magazijnrobotica,.

Dematic gaat wereldwijd Dexterity robots aanbieden. De samenwerking met Dexterity, dat vorig jaar miljoenen groeigeld ophaalde, moet het portfolio intelligenten automatiseringsoplossingen van Dematic vergroten en daarmee aantrekkelijker maken voor kopers.

Robottechnologie

Door vertrouwde expertise in geavanceerde supply chain-oplossingen te combineren met eersteklas robottechnologie, zal het Dematic/Dexterity-partnerschap volledig geïntegreerde, autonome en schaalbare oplossingen op de markt bieden – van specifieke subsystemen tot complete operaties, laat Dematic weten.

Dexterity robotmogelijkheden

Het op SaaS gebaseerde robotintelligentieplatform van Dexterity verandert standaard industriële robotarmen in full-task robots met tastzin, visie en het vermogen om te leren en te multitasken. De dexterity robots  kunnen onder meer pallets stapelen met gemengde SKU’s, ‘singulating’ en het invoeren van artikelen en fulfilment taken.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

Hasan Dandashly, president, Dematic: “Als leider bieden we onze klanten de intelligente oplossingen die ze nodig hebben voor succes, en volledig geïntegreerde robotoplossingen passen daar perfect bij.”

Samir Menon, ceo van Dexterity. “Samenwerken met een marktleider als Dematic zal Dexterity-klanten versnellen die robots inzetten en het wereldwijde bereik van Dexterity-robots aanzienlijk vergroten.”

Het eerste Dematic Dexterity-robotsysteem zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 worden ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven