Dachser breidt uit: totaal 50.000 m2 warehousing in Waddinxveen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dachser breidt uit: totaal 50.000 m2 warehousing in Waddinxveen


Logistiek dienstverlener Dachser krijgt een nieuw warehouse in Waddinxveen. Dit pand komt naast de huidige locatie van het zogeheten ‘DACHSER Rotterdam Logistics Center’ te staan. 

50.000 vierkante meter warehousing

Het nieuwe dc is waarschijnlijk vanaf oktober 2020 operationeel en biedt 17.278 vierkante meter opslagcapaciteit. Door de uitbreiding beschikt Dachser in Waddinxveen nu over een terrein met een oppervlakte van 93.000 vierkante meter, waarvan 50.000 vierkante meter warehouseruimte. Naar verwachting creëert de uitbreiding circa 30 nieuwe banen. 

“Het doel van de uitbreidingen is enerzijds om ruimte te creëren voor de sterke groei in contractlogistiek en anderzijds om de synergie tussen de warehousing- en distributienetwerkactiviteiten te versterken. Innovatie, digitalisering en het investeren in banen en mensen zijn belangrijke pijlers van onze strategie’’, zegt Aat van der Meer, Managing Director DACHSER Benelux.

Strategische locatie

Met het nieuwe warehouse kunnen klanten op een strategische locatie, nabij de haven van Rotterdam en verschillende uitvalswegen, hun goederen opslaan. Door de dagelijkse 90 directe Europese groupage vertrekken biedt Dachser zijn klanten de mogelijkheid om direct en eenvoudig de Europese markt te bedienen. 

Logistieke totaaloplossing

Daarnaast biedt Dachser zijn klanten een wereldwijd geïntegreerde logistieke totaaloplossing door zijn twee divisies, Road Logistics en Air & Sea Logistics, met elkaar te bundelen. Hiermee hebben klant één aanspreekpunt, of het nu gaat om wegtransport, luchtvracht, zeevracht en/of warehousing.

Familiebedrijf

Edwin Vermeulen, General Manager van Dachser Logistics Center Rotterdam, is trots op zijn bedrijf en op de groei die Dachser doormaakt. “Dachser wordt gekenmerkt door de sterke band tussen de werknemers, net als in een familie. Daarbij zijn wij een van de weinige logistieke dienstverleners die nog echt investeren in een persoonlijke relatie met haar klanten. Daar hechten wij veel waarde aan.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven