Ga naar hoofdinhoud

Betonfabriek wordt omgetoverd tot distributiecentrum


Vianen krijgt er een distributiecentrum bij. In de Utrechtse stad is een betonfabriek veranderd in een modern distributiecentrum.

Nu de verdozingsdiscussie hoogtij viert en de roep op het ontwikkelen van warehouses op brownfields toeneemt, doet HVBM Vastgoed precies dat.

Locatie

Op bedrijventerrein De Biezen heeft de ontwikkelaar een voormalige betonfabriek gekocht en ontwikkelt het een nieuw dc van circa 40.000 vierkante meter. Het pand is gesitueerd waar de snelwegen A2, A27 elkaar kruisen en de A12 en A28 binnen enkele minuten bereikbaar zijn.

Het distributiecentrum van ruim 40.000 m² is verdeeld over een warehouse, mezzanine en kantoorruimte op een perceel van circa 5,8 hectare. Het distributiecentrum is geschikt voor een of twee gebruikers.

Duurzaamheid

Het distributiecentrum moet het BREEAM-NL ‘Excellent’ stempel krijgen mede door het gebruik van duurzame materialen en energiebesparende maatregelen. Het pand zal onder meer beschikken over een duurzame groenvoorziening, zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Het dc wordt in Q2 2024 opgeleverd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven