Ga naar hoofdinhoud

Beltrame kiest voor planningssoftware van Quintiq


De Italiaanse Beltrame-groep gaat de softwareoplossing van Quintiq gebruiken voor het optimaliseren van zijn planningsprocessen en het verbeteren van de logistieke dienstverlening aan klanten in zijn fabrieken in Italië, Frankrijk en Zwitserland.

De Supply Chain Planning & Optimization-software geeft de Beltrame-groep beter inzicht in zijn over drie locaties verspreide supply chain, waardoor ook de logistieke dienstverlening aan klanten zal worden verbeterd. De Quintiq-oplossing zorgt ervoor dat alle productielijnen straks beschikbaar zijn voor het verwerken van klantorders wanneer dat nodig is en dat orders snel en efficiënt worden afgehandeld.

Afstemming

De software ondersteunt het planningsteam door de productie en de voorraden beter op elkaar af te stemmen bij een fluctuerende vraag. Hierdoor komt kapitaal vrij dat anders in werkeloze voorraden is opgesloten. De Beltrame-groep is actief op het gebied van de productie en distributie van staafstaal (voor gebruik in de bouw, op scheepswerven en in graafmachines).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven