Ga naar hoofdinhoud

Addverb en Element Logic gaan samenwerken


De Indiase automatiseringsspecialist en het Noorse Element Logic gaan samenwerken. De twee bedrijven willen met de deal hun impact in de logistieke wereld verder vergroten.

Een gezamenlijke inspanning om de ROI voor klanten met magazijnautomatisering te verbeteren en de afhankelijkheid van schaarse arbeid in warehousing te verminderen. Zo omschrijven Addverb, dat sinds februari een Europees hoofdkantoor heeft in Zoetermeer, en Element Logic de samenwerking.

Europees hoofdkantoor Addverb Nederland

 Roboticabedrijf Addverb, dat groot is in thuisland India heeft nu de zinnen gezet op andere werelddelen, waaronder Europa. Om de geplande groei te realiseren in het oude continent, heeft de bedrijf eerder dit jaar een kantoor geopend in Zoetermeer en werkt het nu samen met Element Logic. ’s werelds eerste en grootste AutoStore-partner.

“We zijn verheugd om deze samenwerking met Element Logic aan te gaan en zijn trots om samen te werken met zo’n prestigieuze speler in de industrie die bekend is in Europa en wereldwijd”, aldus Pieter Feenstra, Addverb’s CEO van de EMEA-regio. “Ons vermogen om aan de marktvraag te voldoen, zal exponentieel toenemen en toegang bieden tot een complete automatiseringsoplossing die AutoStore-systemen en Addverb’s mobiele robots combineert. om nog meer waarde te creëren voor onze klanten.”

Element Logic verheugd

 Element Logic op zijn beurt is er van overtuigd dat de samenwerking de mogelijkheid biedt om use-cases te creëren rond AutoStore-projecten, die een betere ROI voor klanten zullen opleveren en minder afhankelijk zijn van de schaarse arbeid. Hans-Jörg Braumuller, Group Design & Consulting Director bij Element Logic: “Bij Element Logic vindt onze wereldwijde expansie in een opwindend tempo plaats en Addverb zal daar deel van uitmaken. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om te zorgen voor meer flexibele magazijnautomatiseringstechnologie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven