Modexpress kiest voor nieuwe warehouse in Helmond • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Modexpress kiest voor nieuwe warehouse in Helmond


Modexpress, een internationaal georiënteerd bedrijf dat de logistiek regelt voor een groot aantal modebedrijven, gaat een nieuw distributiecentrum bouwen. Het nieuwe warehouse komt in Helmond.

Nieuwbouw van warehouses is ondanks de oplaaiende verdozingsdiscussie nog altijd in trek. Zo ook Modexpres. Het bedrijf dat de logistiek regelt voor een groot aantal modebedrijven start  nog voor de bouwvak met de bouw aan de Gerstdijk in Helmond.

Flexibele inrichting warehouse

Het dc, dat wordt gebouwd door Unibouw, dat ook het xxl dc van DSV op Tholen bouwde, en ontwikkeld en verhuurd door VDG Real Estate, wordt bijna 40.000m2 groot. Het warehouse is zo ontwikkeld dat het flexibel ingericht kan worden met stellingvloeren tot vier lagen hoog. Niet alleen is hier rekening gehouden met de fundatie, maar ook met de brandveiligheid. Zoals de inhoud van de sprinklertank en sprinklerpomp.

Bijna vanzelfsprekend is dit logistiek gebouw, met het oog op e-commerceactiviteiten, voorzien van de benodigde docks, laadkuil en een warehousekantoor. Het warehouse moet in het tweede kwartaal 2023 opgeleverd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven