Bouw begonnen van mega-distributiecentrum DSV Solutions • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Bouw begonnen van mega-distributiecentrum DSV Solutions

Foto: Unibouw Foto: Foto: Unibouw

DSV Solutions heeft een boom geplant op de plaats waar de bouw moet beginnen van een nieuw distributiecentrum. De boom symboliseert de eerste paal die de grond in moet gaan op bedrijventerrein Welgelegen III in het Zeeuwse Tholen.

Logistiek dienstverlener DSV kondigde in juni de bouw aan van een warehouse van 90.000 vierkante meter. 

Het Deense bedrijf gaat het dc gebruiken voor de opslag, ontvangst en uitgifte van goederen zoals kleding, schoenen en elektronica. “Een locatie op een steenworp afstand van de A4: dat is een perfecte uitvalsbasis”, zei directeur Bas Fraanje. “Ook qua arbeidsmarkt is de ligging op het scharnierpunt tussen Zeeland en West-Brabant optimaal.”

DSV

DSV is in tachtig landen actief en heeft vestigingen in onder meer Bergen op Zoom, Venray, Venlo en ’s-Heerenberg. De firma heeft een omzet van ruim 10,6 miljard euro en heeft meer dan 45.000 medewerkers in dienst. DSV bestaat uit drie divisies: Solutions, Road en Air & Sea.

De divisie Solutions, die in het dc in Tholen zal trekken, legt zich toe op het ontwerpen, inrichten en managen van logistieke totaalconcepten en beschikt in Europa over circa 400 moderne dc’s met meer dan vijf miljoen vierkante meter oppervlakte. Dat zijn meer dan 930 voetbalvelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven