Ga naar hoofdinhoud

Bleckmann heeft er een nieuw distributiecentrum bij in Venlo


Bleckmann heeft een nieuw fulfilmentcentrum in Venlo in gebruik genomen. Het warehouse moet de capaciteit en servicekracht vergroten.

Bleckmann, dat samen met VDR Bouwgroep grootste circulair distributiecentrum van Nederland bouwt, heeft er weer een warehouse bij.

30.000m2 warehouse

Het nieuwe fulfilmentcentrum staat op het eco-bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo. Met Prologis is een huurovereenkomst getekend voor circa 30.000 m2. De operatie voor de eerste klanten is al live gegaan en verdere implementaties zullen binnenkort volgen. Het warehouse heeft een Breaam Very Good stempel.

Uitbreiding past in de groeistrategie

De uitbreiding in Venlo, dat bijna een verdubbeling is qua vierkante meters in de Noord-Limburgse stad, past in de groeistrategie van Bleckmann. Tot nu toe heeft Bleckmann 32.000 m2 Prologis-ruimte op het bedrijventerrein in gebruik. Het nieuwe magazijn ligt op slechts een steenworp afstand van het andere fulfilmentcentrum.

Mark van Onna, General Manager Real Estate bij Bleckmann: ” Vanuit dit nieuwe fulfilmentcentrum in het logistieke hart van Europa kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog efficiënter en flexibeler bedienen. Dankzij onze langdurige samenwerking met Prologis kwamen we snel tot een commerciële overeenkomst en hadden we dit distributiecentrum in een mum van tijd operationeel.”

Quentin Godfirnon, COO bij Bleckmann: “Het nieuwe distributiecentrum is een uitstekende gelegenheid om de aanwezigheid van Bleckmann in de logistieke hotspot van de EU, Venlo, te versterken. Dit nieuwe state-of-the-art magazijn en vastgoedpartner Prologis ondersteunt daarmee Bleckmann’s en haar klanten. ambitieuze groei.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven