Marktnieuws

NKIT 2015 vindt plaats bij CEVA Logistics

De 19e editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT, wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2015, bij CEVA Logistics in Oud-Gastel. De inschrijving is geopend.

Ook dit jaar krijgt iedere getrainde heftruckchauffeur weer de kans om zijn of haar kunnen te tonen. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal. De organisatie werkt samen met de sponsoren aan een bijprogramma. Het belooft wederom een leerzame dag te worden. Al jaren is het NKIT, hét veiligheidspodium voor hef- en magazijntruckchauffeurs. Elk jaar weer laten de deelnemers zien dat veiligheid en productiviteit uitstekend hand in hand gaan. Want veiligheid is vakmanschap. En wie alles in één keer goed doet, is vaak ook het snelst klaar, en minimaliseert bovendien de kans op schades.

Inschrijven
Bent of kent u een heftruckchauffeur die zijn vak verstaat, geef jezelf of hem of haar dan op. En wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk is het aantal startplaatsen gelimiteerd. Inschrijven kan via de website www.nkit.nu. Deelname aan het NKIT staat open voor elke getrainde heftruckchauffeur die beroepsmatig met hef- en/of magazijntrucks omgaat. Per bedrijf kunnen maximaal vijf deelnemers worden aangemeld.

Sponsoren
De sponsoren die tot op het moment van het ter perse gaan van deze editie hun medewerking aan het evenement hebben toegezegd zijn: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, Heffiq, BMWT Train, Savas Quality Seating, Blanken Controls en MSE Forks. Mediapartner is Logistiek Totaal. De organisatie van het NKIT is ook dit jaar weer in handen van Buro Andersom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven